LWT LET'S WORK TOGETHER
LWT LET'S WORK TOGETHER
  • ELENA SEGUI
  • ELENA SEGUI
  • ELENA SEGUÍ
ELENA SEGUI
ELENA SEGUI
ELENA SEGUÍ

Elena Seguí



Actress

Elena Seguí was born in Valencia, Spain.
She is an actress, known for Amar es para siempre (2005).

Filmography
2017, Short, Los amantes zurdos. (Prot.) Dir, Pau Martínez
2012, Feature Film, El monstruo. (Ppal.) Dir. Martín Garrido
2011, Short, Yo no soy yo. Dir. Farid Fatmi
2009, TV Movie, La reina sin espejo, Inés Salgado, (Sec.) Dir. Antonio Onetti, TVE1
2009, TV Movie, Un asunto conyugal, Inés Salgado, (Sec.) Dir. Antonio Onetti, TVE1
2006-2009, TV Series, Amar es para siempre, (Sec.) Luisa, Dir. Joan Noguera. TVE1 (292 episodes) 
2008, TV Movie, Los últimos días de Franco, (Sec.) Dir. Roberto Bodegas Antena3
2007, TV Series, Herederos, Desiré. Dir. Jorge Torregrosa TVE1
2005, Feature Film, H6: Diario de un asesino, Soledad Méndez. Dir. Martín Garrido
2005, Feature Film, El mundo alrededor, Elia, (Prot.) Dir. Alex Calvo-Sotelo
2004, Feature Film, El Lobo, (Rep.) Dir. Martín Courtois
2003, Short, Un cuento de romanos (Prot.)
2000, TV Series, Al salir de clase, Gemma (Sec.) Tele5 (24 episodes)
2000, TV Series, El comisario (Rep.) Tele5

Stage
2017, Historias de Usera, Dir. Fernando Sánchez-Cabezudo. Kubik Fabrik, Personajes: Matilde/Carmela
2016, Hacia la belleza, Dir. Carlota Ferrer, Pavón Teatro Kamikaze, Personaje: Helena de Troya
2016, Sueño de una noche de verano, Dir. Darío Facal, Metatarso Producciones, Personaje: Titania
​2015, Éxodo, Dir. Roberto Cerdá, BBVA, Mutis a Escena y 181 Grados, Personaje: Ivana
2013-2015, Pasos al azar, Dir. Rolando San Martín, Si Acaso Teatro, Personaje: Luisa
2012, Trasímaco, Dir. Rolando San Martín y Fernanda Orazi, Fringe 12, Personaje: Laura
2011-2012, La gaviota y la gavina, Dir. Eduardo Vasco, Cultur Arts, Personaje: Masha
​2010-2011, Los intereses creados, Dir. José Sanccho, Cultur Arts, Personaje: Colombina
2009, Tres sombreros de copa, Dir. Antonio Díaz Zamora. Cultur Arts, Personaje: Fanny
2002, Hamlet. Dir. Rafa Curz. Centro Valenciano de Arte Experimental. Personaje: Ofelia
​2002, Como gusteis. Dir. Rafa Curz. Centro Valenciano de Arte Experimental, Personaje: Touchstone
​2001, el público. Dir. Rafa Cruz, Centro Valenciano de Experimental, Personaje: Julieta